Prostreno.cz

Rybí polévka

Rybí polévka s plody moře.

23.01.2014 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

358 kJ / 85 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí maso a plody moře omyjte, vložte do hrnce, zalijte 1 litrem vody, osolte a vařte doměkka. Pak polévku přeceďte.
  2. Z masa odstraňte kosti. Měkké rybí maso nakrájejte na kousky.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky, česnek rozetřete s trochou soli.
  4. V hrnci na rozehřátém másle osmahněte cibuli a česnek.
  5. Zalijte rybím vývarem, podle potřeby doplňte vodou, přidejte rajský protlak a přiveďte k varu.
  6. Z papriky odstraňte semínka, brambory oloupejte.
  7. Rajčata, brambory a papriku nakrájejte na kousky, přidejte je do polévky a uvařte doměkka.
  8. Hotovou polévku dochuťte solí pepřem, přidejte do ní vařené rybí maso a plody moře.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    132,02 g
  • Sacharidy:

    68,85 g
    • Cukry:

      27,13 g
  • Tuky:

    75,38 g
  • Vláknina:

    14,18 g

Aktivita pro spálení:

242 kcal
30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení





Podobné recepty

Vydatná fazolová polévka

(12 hlasů)
1h a 30min
248 kJ

Polévka z rybího filé

(12 hlasů)
45min
199 kJ

Thajská kuřecí polévka

(13 hlasů)
60min
471 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba