Prostreno.cz

Treska v petrželové omáčce

Treska ve smetanové omáčce s petrželkou.

30.01.2014 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

606 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tresku nakrájejte na porce, vložte do kastrolu, osolte, pokapejte máslem a posypte petrželkou, zalijte polovinou smetany a duste na mírném ohni 15 minut.
  2. Ve zbytku smetany rozmíchejte mouku a přidejte do kastrolu.
  3. Duste ještě 10 minut.

TIP:

Omáčku můžete dochutit cukrem a citrónovou šťávou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    159,09 g
  • Sacharidy:

    36,44 g
    • Cukry:

      9,24 g
  • Tuky:

    134,40 g
  • Vláknina:

    7,95 g

Aktivita pro spálení:

506 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

151

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba v parmské šunce

(8 hlasů)
40min
305 kJ

Tuňák s petrželkou a brambory

(6 hlasů)
2h a 50min
630 kJ

Mořský vlk na salátu

(7 hlasů)
40min
769 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v petrželové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba