Prostreno.cz

Polévka z hovězího krku

Hovězí vývar s brambory.

01.02.2014 lanvin
2h a 50min

25min příprava

2h a 25min vaření

105 kJ / 25 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso a kosti vložte do velkého hrnce a zalijte studenou vodou, přiveďte k varu.
  2. Vařte po dobu dvou hodin, nebo až je maso měkké, sbírejte z povrchu vzniklou pěnu.
  3. Hotový vývar sceďte, přidejte překrojenou cibuli, oloupané, nakrájené brambory, na kostičky nakrájenou mrkev rajčatový protlak, nasekaný česnek, koření, sypký bujón a vařte přikryté na mírném ohni 20 minut.
  4. Do hotové polévky vložte na kostičky nakrájené hovězí maso.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    92,26 g
  • Sacharidy:

    202,48 g
    • Cukry:

      24,67 g
  • Tuky:

    15,11 g
  • Vláknina:

    26,54 g

Aktivita pro spálení:

129 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení





Podobné recepty

Zelná hovězí polévka

(27 hlasů)
1h a 40min
497 kJ

Ruský boršč

(13 hlasů)
1h a 5min
603 kJ

Vývar z hovězí oháňky

(16 hlasů)
2h a 35min
162 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z hovězího krku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba