Prostreno.cz

Zeleninový vývar se špenátem

Polévka, kterou připravíte během několika minut.

02.02.2014 sun
25min

10min příprava

15min vaření

140 kJ / 33 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vývar přiveďte k varu, přidejte špenát, sezamová semínka, nakrájenou jarní cibulku a 10 minut povařte.
  2. Do polévky vložte na kostičky nakrájený sýr, nechte projít varem a hned podávejte.

TIP:

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Stejně jako sójová omáčka i miso se liší podle fermentace a délky zrání a může být světlé, tmavé, hladké nebo hrubé. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje, vitaminy, minerály a proteiny ve vyváženém složení. Obsahuje i vitamín B12.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,25 g
  • Sacharidy:

    108,85 g
    • Cukry:

      7,18 g
  • Tuky:

    19,95 g
  • Vláknina:

    11,55 g

Aktivita pro spálení:

93 kcal
11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí vývar

(12 hlasů)
60min
437 kJ

Silný kuřecí vývar

(18 hlasů)
40min
124 kJ

Vývar z hovězí oháňky

(16 hlasů)
2h a 35min
162 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

Tofu

144 kcal / 100g
B15 g
S3 g
T4 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Baby špenát

26,6 kcal / 100g
B2,85 g
S2,41 g
T0,62 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový vývar se špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba