Prostreno.cz

Bílkové indiánky

Připravte si domácí mlsání
05.02.2014 lentilka
1h a 30min

40min příprava

50min vaření

1055 kJ / 252 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bílky ušlehejte v nerezové nebo smaltované misce s polovinou cukru do pěny.
  2. Nádobu vložte do horké vodní páry, přidejte zbytek cukru, pár kapek citrónové šťávy a vyšlehejte dotuha.
  3. Hmotou naplňte cukrářský sáček.
  4. Piškoty rozložte na plech vyložený pečicím papírem a nastříkejte na ně čepičky sněhu.
  5. Plech vložte do trouby vyhřáté na 70°C a 40-50 minut sušte.
  6. Cukroví nechte vychladnout.
  7. Ve vodní lázni rozehřejte čokoládovou polevu a indiánky v ní namáčejte, čokoládu nechte ztuhnout.
  8. Podávejte nejlépe hned, nebo uchovejte v chladu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,12 g
  • Sacharidy:

    409,41 g
    • Cukry:

      355,24 g
  • Tuky:

    69,78 g
  • Vláknina:

    8,24 g

Aktivita pro spálení:

408 kcal
51

minut jízdy na kole

38

minut běhu

121

minut uklízení





Podobné recepty

Čokoládový chlebíček

(13 hlasů)
1h a 30min
1399 kJ

Čokoládová bábovka

(14 hlasů)
1h a 15min
1090 kJ

Kokosový koláč přelitý rozvarem

(13 hlasů)
2h a 55min
1250 kJ
Více receptů

Celkem 10 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
22.06.2016
Avatar verrca
13.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bílkové indiánky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba