Prostreno.cz

Pikantní hrušky s nivou

Hrušky v sirupu z červeného vína.

11.02.2014 Mikeš
40min

20min příprava

20min vaření

697 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nalijte do hrnce víno, ocet, přidejte cukr, skořici, zrnka pepře a vařte, dokud se cukr nerozpustí.
  2. Přidejte hrušky oloupané a nakrájené na polovinu, vařte přibližně 15 minut.
  3. Odstraňte koření.
  4. Na talířky rozdělte rukolu, špenát, zakápněte olejem a jemně posypte solí a pepřem, přidejte hrušky.
  5. Přidejte rozdrobený sýr a přelijte vínem, ve kterém jste vařili hrušky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,81 g
  • Sacharidy:

    308,40 g
    • Cukry:

      142,12 g
  • Tuky:

    114,92 g
  • Vláknina:

    98,50 g

Aktivita pro spálení:

838 kcal
104

minut jízdy na kole

79

minut běhu

250

minut uklízení





Podobné recepty

Rajčata plněná sýrovým krémem

(17 hlasů)
30min
347 kJ

Plněný fenykl

(9 hlasů)
45min
256 kJ

Cuketové carpaccio

(12 hlasů)
30min
855 kJ
Více receptů

Celkem 8 komentářů

Avatar
Avatar verrca
22.05.2016
Avatar heenna
22.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní hrušky s nivou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba