Prostreno.cz

Krevetová polévka

Smetana a tymián dodá polévce tu správnou chuť.

13.02.2014 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

230 kJ / 54 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle orestujte na proužky nakrájený pórek, na proužky nakrájenou mrkev, posypte moukou a promíchejte.
  2. Přidejte vodu, kostky vývaru a vařte 15 minut.
  3. Přidejte smetanu a vařte ještě 5 minut, pak rychle vmíchejte do polévky krevety a už NEVAŘTE.
  4. Podle chuti osolte, opepřete a hned podávejte hustě posypané čerstvým tymiánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    108,90 g
  • Sacharidy:

    145,70 g
    • Cukry:

      19,49 g
  • Tuky:

    105,24 g
  • Vláknina:

    40,95 g

Aktivita pro spálení:

440 kcal
55

minut jízdy na kole

41

minut běhu

131

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s mořskými plody

(20 hlasů)
30min
444 kJ

Hustá mušlová polévka

(15 hlasů)
60min
408 kJ

Polévka s krevetami

(11 hlasů)
35min
271 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevetová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba