Prostreno.cz

Drůbeží žaludky s petrželkou

Dušené drůbeží žaludky na víně.

15.02.2014 sun
55min

15min příprava

40min vaření

841 kJ / 200 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
  2. Očištěné žaludky omyjte, osušte, podle potřeby nakrájejte a obalte v hladké mouce.
  3. V pánvi ohřejte olej i máslo a drůbeží žaludky opečte.
  4. Přidejte polovinu petrželky-nasekané, podlijte vínem a duste doměkka.
  5. Nakonec osolte.
  6. Podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    111,09 g
  • Sacharidy:

    92,66 g
    • Cukry:

      12,74 g
  • Tuky:

    160,48 g
  • Vláknina:

    7,40 g

Aktivita pro spálení:

570 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z husích nebo kachních drobů

(30 hlasů)
1h a 30min
388 kJ

Salát z dušených kuřecích žaludků

(7 hlasů)
35min
750 kJ

Guláš z drůbežích žaludků

(9 hlasů)
1h a 5min
604 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Drůbeží žaludky s petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba