Prostreno.cz

Treska se slaninou a květákem

Rybí filé zapečené s květákem a sýrovou omáčkou.

20.02.2014 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

665 kJ / 158 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. V pánvi rozpusťte máslo a osmahněte jemně nakrájenou cibuli, postupně přisypte mouku a míchejte metličkou, dále za stálého míchání přidejte mléko a sýr, dochuťte muškátovým oříškem, solí, pepřem a 5 minut povařte. Nakonec vmíchejte pažitku.
  3. Kousky rybího filé osolte, opepřete a dejte do vymazané zapékací misky.
  4. Nakrájejte květák na malé růžičky a uložte do misky kolem ryb.
  5. Osolte, opepřete a pokapejte olejem, můžete podlít trochou vody.
  6. Nalijte sýrovou omáčku přes ryby, a dejte na 20 minut do trouby.
  7. Nakonec posypte křupavou slaninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,70 g
  • Sacharidy:

    129,00 g
    • Cukry:

      17,94 g
  • Tuky:

    292,55 g
  • Vláknina:

    28,00 g

Aktivita pro spálení:

158 kcal
19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení





Podobné recepty

Treska pečená se zeleninou

(11 hlasů)
45min
1065 kJ

Treska v kokosu

(10 hlasů)
55min
552 kJ

Treska na zeleném pepři

(8 hlasů)
40min
1234 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska se slaninou a květákem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba