Prostreno.cz

Smažení sledi

Smažené ryby obalené v žitné mouce.

23.02.2014 sun
40min

15min příprava

25min vaření

1232 kJ / 294 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky sleďů osolte a naložte na 2 hodiny do zakysané smetany.
  2. Sledě osušte papírovým ubrouskem pak je obalte ve vejcích našlehaných se smetanou a pak v žitné mouce.
  3. Sledě smažte zvolna v rozehřátém oleji.
  4. Podávejte s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    212,80 g
  • Sacharidy:

    287,66 g
    • Cukry:

      6,90 g
  • Tuky:

    321,20 g
  • Vláknina:

    56,25 g

Aktivita pro spálení:

1727 kcal
215

minut jízdy na kole

164

minut běhu

515

minut uklízení





Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

(17 hlasů)
20min
953 kJ

Jednohubky ze sleďů

(16 hlasů)
15min
798 kJ

Sleďové filety v zakysané smetaně

(20 hlasů)
2h a 20min
534 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Smažení sledi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba