Prostreno.cz

Vepřové maso

Rychle připravené vepřové maso.

28.02.2014 lentilka
30min

15min příprava

15min vaření

533 kJ / 127 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ze škrobu a vody připravte kaši.
  2. Nakrájejte vepřové maso na malé kousky a promíchejte jej s kaší.
  3. Nakrájejte okurku na plátky a restujte je na oleji 3 minuty za častého míchání.
  4. Pak přidejte maso a pečte ještě 5 minut.
  5. Snižte teplotu, přidejte sójovou omáčku a vařte ještě 5 minut.
  6. Posypte pepřem, osolte a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    103,96 g
  • Sacharidy:

    23,19 g
    • Cukry:

      2,05 g
  • Tuky:

    85,54 g
  • Vláknina:

    1,50 g

Aktivita pro spálení:

338 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(19 hlasů)
45min
266 kJ

Vepřové s okurkovou omáčkou

(15 hlasů)
55min
444 kJ

Vepřové na citrónech

(13 hlasů)
60min
471 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

škrob

381 kcal / 100g
B0,1 g
S91 g
T0,6 g

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba