Prostreno.cz

Ryba s celerovou omáčkou

Dušené porce ryby s bílou celerovou omáčkou.

04.03.2014 sun
55min

20min příprava

35min vaření

585 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 2 lžících oleje a 3 lžících rozehřátého másla poduste 15 minut na plátky nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený celer.
  2. Přidejte ocet, jemně osolte, opepřete, promíchejte, přidejte smetanu a vařte 15 minut, pak omáčku rozmixujte. Do omáčky vmíchejte jemně nasekanou celerovou nať.
  3. Rybu nakrájejte na porce, osolte, opepřete, obalte v mouce a postupně zvolna opečte na 4 lžících másla se 3 lžícemi oleje s kořením.
  4. Podávejte s celerovou omáčkou a dušenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    234,42 g
  • Sacharidy:

    130,36 g
    • Cukry:

      15,15 g
  • Tuky:

    378,54 g
  • Vláknina:

    28,05 g

Aktivita pro spálení:

607 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

181

minut uklízení





Podobné recepty

Makrela s rozmarýnem

(10 hlasů)
40min
341 kJ

Makrela na čínském zelí

(10 hlasů)
45min
601 kJ

Plněný losos na víně

(13 hlasů)
45min
676 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar glady
12.05.2016
Avatar Anonym
09.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s celerovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba