Prostreno.cz

Telecí játra s muškátovým vínem

Telecí játra s restovanou hruškou.

12.03.2014 sun
55min

20min příprava

35min vaření

591 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi orestujte slaninu nakrájenou na proužky, orestovanou slaninu vyndejte děrovanou lžící na talíř.
  2. Přidejte 2 lžíce másla a osmažte cibuli.
  3. Přidejte hrušky, cukr a restujte je 2 minuty, hrušky při restování otáčejte. Hrušky vyndejte na talíř.
  4. Na stejnou pánev přidejte víno, ocet balsamico, ochuťte solí a pepřem podle chuti.
  5. Přidejte tymián a na mírném ohni vařte do zhoustnutí, před dokončením vložte zpět hrušky.
  6. Na jiné pánvi na rozehřátém másle s olejem opečte doměkka játra, která předtím obalte v hladké mouce.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    108,98 g
  • Sacharidy:

    194,98 g
    • Cukry:

      88,49 g
  • Tuky:

    115,08 g
  • Vláknina:

    29,15 g

Aktivita pro spálení:

1100 kcal
137

minut jízdy na kole

104

minut běhu

328

minut uklízení





Podobné recepty

Játra na cibulce

(12 hlasů)
30min
620 kJ

Krůtí nebo kuřecí játra s pivní omáčkou

(6 hlasů)
2h a 35min
579 kJ

Játra s medem

(8 hlasů)
30min
1048 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s muškátovým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba