Prostreno.cz

Pečený pstruh s citronem

Pstruh s citrónem, tymiánem a anýzem.

04.05.2014 lentilka
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

410 kJ / 97 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Brambory uvařte, pak oloupané nakrájejte na plátky.
  3. Brambory uložte na dno zapékací misky, posypte nakrájenou cibulí a nakrájenými rajčaty, jemně osolte a opepřete.
  4. Pstruha osolte, opepřete, dovnitř vložte plátky citrónu, anýz a tymián, pstruha ovažte potravinářským provázkem, položte na zeleninu, podlijte vínem, pokapejte olejem a pečte 25 - 30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,02 g
  • Sacharidy:

    108,40 g
    • Cukry:

      17,99 g
  • Tuky:

    73,78 g
  • Vláknina:

    21,03 g

Aktivita pro spálení:

652 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba na hráškové omáčce

(8 hlasů)
45min
754 kJ

Pstruh na rozmarýnu

(10 hlasů)
40min
673 kJ

Makrelové karbanátky

(12 hlasů)
40min
513 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
11.06.2016
Avatar verrca
02.05.2016
Avatar heenna
25.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Pstruh

141 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený pstruh s citronem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba