Prostreno.cz

Ryba na hráškové omáčce

Ryba s hráškovou omáčkou.

14.04.2014 Mikeš
45min

15min příprava

30min vaření

754 kJ / 180 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do hrnce dejte hrášek, přidejte smetanu, kostku vývaru a vařte za občasného míchání 10 minut.
  2. Hrášek rozmixujte ponorným mixérem, podle chuti osolte a opepřete, pokud je hrášek příliš hustý, přidejte smetanu, nebo mléko.
  3. Porce ryby opečte na rozehřátém másle, z každé strany přibližně 5 - 7 minut, ryby osolte a opepřete.
  4. Rybu podávejte s hráškovou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    184,31 g
  • Sacharidy:

    90,99 g
    • Cukry:

      27,86 g
  • Tuky:

    218,51 g
  • Vláknina:

    23,00 g

Aktivita pro spálení:

746 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

222

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
636 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
451 kJ

Krevety s hráškem

(14 hlasů)
45min
693 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba na hráškové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba