Prostreno.cz

Fazolky s parmazánem

Vařené fazolky se šalotkou a parmazánem.

19.05.2014 Mikeš
30min

15min příprava

15min vaření

571 kJ / 136 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi s rozehřátým olejem a lžící másla orestujte šalotku, nakrájenou podélně, podle chuti osolte, přidejte cukr a za stálého míchání restujte 8 až 10 minut. Je-li to nezbytné, přidejte 1 polévkovou lžíci vody, aby se zabránilo připálení.
  2. Vmíchejte ocet balsamico a promíchejte.
  3. Fazolky povařte 3 až 5 minut, v jemně osolené vodě, sceďte je a nechte dobře okapat, pak fazolky dejte do mísy a promíchejte se 2 lžícemi másla.
  4. Fazolky dejte na servírovací talíř, na fazolky dejte šalotku a posypte parmazánem, hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,38 g
  • Sacharidy:

    80,88 g
    • Cukry:

      39,00 g
  • Tuky:

    80,88 g
  • Vláknina:

    17,00 g

Aktivita pro spálení:

604 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Dýně s brusinkovou nádivkou

(10 hlasů)
1h a 25min
713 kJ

Falafelové burgery

(12 hlasů)
1h a 5min
790 kJ

Zeleninové kari

(12 hlasů)
55min
307 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

zelené fazolky

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,28 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

parmezán

392 kcal / 100g
B35 g
S3 g
T28 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fazolky s parmazánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba