Prostreno.cz

Vepřové maso pečené s pomeranči

Minimum příprav a surovin, maximum chuti!

09.06.2014 Mikeš
60min

15min příprava

45min vaření

619 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso jemně osolte a z obou stran potřete dijonskou hořčicí, z jedné strany je posypte třtinovým cukrem.
  2. Maso uložte do zapékací mísy pocukrovanou stranou dolů a zakryjte 3 pomeranči nakrájenými na tenká kolečka.
  3. Vše zalijte pomerančovou šťávou, lehce osolte a opepřete.
  4. Zakryté pečte v troubě předehřáté na 200 °C 40 - 45 minut, občas potřete vypečenou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    168,54 g
  • Sacharidy:

    82,43 g
    • Cukry:

      67,65 g
  • Tuky:

    58,48 g
  • Vláknina:

    10,40 g

Aktivita pro spálení:

461 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso plněné pórkem

(22 hlasů)
1h a 25min
665 kJ

Játra s jablky

(18 hlasů)
55min
548 kJ

Vepřová panenka s jablky

(24 hlasů)
60min
720 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vepřové kotlety

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T9 g

dijonská hořčice

174 kcal / 100g
B7 g
S6 g
T12 g

třtinový cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S99 g
T0 g

pomeranč

47 kcal / 100g
B0,91 g
S11 g
T0,15 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso pečené s pomeranči

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba