Prostreno.cz

Játra s jablky

Vepřová játra s dýni a jablky.

14.10.2015 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

548 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku rozehřejte 2 lžíce másla, přidejte na kostičky nakrájenou dýni, zalijte jablečnou šťávou a duste 15 minut.
  2. Přidejte na kostičky nakrájená jablka a duste ještě 5 minut. Dýně, ani jablka by neměly být hodně měkké.
  3. Na dvou lžících oleje a jedné lžíci másla orestujte doměkka na pátky nakrájená játra.
  4. Hotová játra osolte a opepřete.
  5. Játra podávejte s podušenou dýni a jablky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    96,31 g
  • Sacharidy:

    88,20 g
    • Cukry:

      50,36 g
  • Tuky:

    96,48 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

544 kcal
68

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Játra v hořčičné omáčce

(10 hlasů)
40min
599 kJ

Telecí játra s cibulí

(9 hlasů)
30min
459 kJ

Pikantní kuřecí játra

(11 hlasů)
45min
934 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jablečná šťáva

46 kcal / 100g
B0,1 g
S11 g
T0,1 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

dýně Hokkaidó

26 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,23 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játra s jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba