Prostreno.cz

Filo těsto plněné gorgonzolou

Šťavnaté sladké hrušky ve společnosti pikantní gorgonzoly.

08.07.2014 lentilka
40min

25min příprava

15min vaření

744 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na malé kostičky nakrájené, oloupané hrušky promíchejte s nastrouhanou gorgonzolou, lískovými ořechy, petrželkou, tymiánem a pepřem; dobře promíchejte a dejte stranou.
  2. Těsto nakrájejte na obdélníky přibližně 30 x 15 cm, každý přeložte a potřete olejem.
  3. Doprostřed položte lžíci připravené náplně a přeložte do trojúhelníku, okraje dobře přitiskněte k sobě.
  4. Potřete olejem, položte na plech s pečícím papírem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C přibližně 10 - 15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,12 g
  • Sacharidy:

    46,08 g
    • Cukry:

      20,85 g
  • Tuky:

    42,49 g
  • Vláknina:

    9,10 g

Aktivita pro spálení:

603 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Košíčky z listového těsta se špenátem

(14 hlasů)
55min
806 kJ

Kanapky s vajíčky

(23 hlasů)
20min
791 kJ

Štrúdl s jarní zeleninou

(13 hlasů)
60min
708 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filo těsto plněné gorgonzolou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba