Prostreno.cz

Bábovka s grepem

Bábovka s grepovou kůrou a grepovou šťávou.

08.08.2014 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1250 kJ / 298 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Vyšlehejte máslo a cukr na hustý krém.
  3. Pak za stálého šlehání přidávejte vejce jedno po druhém.
  4. Vmíchejte šťávu a strouhanou kůru z dobře omytého grapefruitu a nakonec prosetou mouku s práškem do pečiva a mléko.
  5. Těsto nalijte do vysypané formy a pečte 40 - 45 minut.
  6. Vychladlou bábovku přelijte citrónovou, nebo grepovou polevou, kde cukr smíchejte namísto citrónové šťávy se šťávou z grepu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,48 g
  • Sacharidy:

    274,23 g
    • Cukry:

      133,05 g
  • Tuky:

    131,62 g
  • Vláknina:

    6,15 g

Aktivita pro spálení:

313 kcal
39

minut jízdy na kole

29

minut běhu

93

minut uklízení





Podobné recepty

Brusinkové sušenky

(17 hlasů)
40min
1615 kJ

Čokoládový dortík

(16 hlasů)
3h a 45min
1189 kJ

Dvoupatrová pavlova

(13 hlasů)
1h a 30min
697 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bábovka s grepem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba