Prostreno.cz

Marinované ryby

Ryby marinované v kořeněné marinádě s rozinkami a oříšky.

20.08.2014 Mikeš
60min

30min příprava

30min vaření

673 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
  2. Ve velké pánvi rozehřejte olej a rybí filé opečte z každé strany 6 - 8 minut, opečené ryby dejte na papírový ubrousek.
  3. Na stejnou pánev dejte na tenké plátky nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  4. Přidejte víno, vinný ocet, bobkový list, hřebíček, skořici, přiveďte k varu a vařte 5 minut.
  5. Ryby uložte v jedné vrstvě do misky, nebo pekáčku, zalijte horkou marinádou a nechte vychladnout.
  6. Posypte rozinkami a piniovými oříšky, přikryjte fólií a nechte v lednici 1 - 2 dny.
  7. Podávejte při pokojové teplotě, posypané nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    255,86 g
  • Sacharidy:

    562,09 g
    • Cukry:

      48,88 g
  • Tuky:

    196,62 g
  • Vláknina:

    189,89 g

Aktivita pro spálení:

876 kcal
109

minut jízdy na kole

83

minut běhu

261

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
636 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
451 kJ

Tresčí karbanátky

(16 hlasů)
50min
821 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinované ryby

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba