Prostreno.cz

Marináda s fenyklem

Marináda s fenyklem a oreganem vhodná k marinování jehněčího masa.

21.08.2014 Mikeš
20min

20min příprava

0min vaření

1352 kJ / 323 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Semena fenyklu rozdrťte v hmoždíři.
  2. Do misky dejte pomerančovou kůru a šťávu, přidejte olivový olej, jemně nasekaný česnek a oregáno.
  3. Důkladně prošlehejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,54 g
  • Sacharidy:

    67,68 g
    • Cukry:

      19,36 g
  • Tuky:

    103,00 g
  • Vláknina:

    29,67 g

Aktivita pro spálení:

1158 kcal
144

minut jízdy na kole

110

minut běhu

345

minut uklízení





Podobné recepty

Zapečený cuketový krém

(8 hlasů)
55min
422 kJ

Brusinkový relisch

(8 hlasů)
1h a 5min
780 kJ

Sýrový dip

(12 hlasů)
50min
1322 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marináda s fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba