Prostreno.cz

Medailonky z vepřové panenky

Minutka z vepřové panenky s jablky a smetanou.

03.09.2014 sun
55min

25min příprava

30min vaření

564 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Šalotku nakrájejte na klínky. Do rendlíku dejte jablečnou šťávu, šalotku a vařte pod pokličkou asi 5 minut.
  2. Přidejte jablka nakrájená na klínky, smetanu a vařte dalších 5 - 10 minut podle druhu jablek.
  3. Dochuťte vinným octem, solí a pepřem.
  4. Vepřovou panenku nakrájejte na 8 stejně velkých medailonků.
  5. Maso opečte na 2 lžících másla se 2 lžícemi oleje.
  6. Hotové maso osolte a opepřete.
  7. Maso podávejte s omáčkou, posypané nasekanou lahůdkovou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,04 g
  • Sacharidy:

    92,76 g
    • Cukry:

      51,24 g
  • Tuky:

    128,43 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

556 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s rajčaty

(11 hlasů)
45min
710 kJ

Plněné vepřové se švestkami na víně

(15 hlasů)
1h a 15min
871 kJ

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
690 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Medailonky z vepřové panenky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba