Prostreno.cz

Rizoto s žampiony portobello

Rychlé, jednoduché rizoto s velkými žampióny portobello posypané parmazánem.

16.09.2014 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

991 kJ / 236 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji lehce orestujte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte na větší plátky nakrájené houby a za stálého míchání restujte 6 – 8 minut, podle chuti osolte, opepřete a vmíchejte petrželku.
  2. Do uvařené rýže vmíchejte na kostky pokrájené chlazené máslo.
  3. Rýži rozdělte na talíře, přidejte houby a posypte parmezánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,64 g
  • Sacharidy:

    292,74 g
    • Cukry:

      9,31 g
  • Tuky:

    109,88 g
  • Vláknina:

    8,62 g

Aktivita pro spálení:

593 kcal
74

minut jízdy na kole

56

minut běhu

177

minut uklízení





Podobné recepty

Rizoto s mletým masem

(15 hlasů)
50min
563 kJ

Špenátové rizoto

(15 hlasů)
35min
447 kJ

Dýňové rizoto

(15 hlasů)
40min
320 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Arašídový olej

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

rýže

356,19 kcal / 100g
B6,7 g
S80,4 g
T0,4 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto s žampiony portobello

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba