Prostreno.cz

Srnčí plátky s omáčkou ze zeleného pepře

Grilované srnčí plátky s pepřovou omáčkou.

30.09.2014 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

1075 kJ / 256 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Koření promíchejte s olejem, potřete plátky masa a nechte nejlépe přes noc v chladu.
  2. V rendlíku přiveďte k varu víno, přidejte zelený pepř, smetanu a vařte, až se tekutina odpaří na polovinu, dochuťte solí.
  3. Plátky masa grilujte na rozehřátém grilu 5 - 7 minut z každé strany.
  4. Maso podávejte s připravenou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,85 g
  • Sacharidy:

    27,30 g
    • Cukry:

      4,98 g
  • Tuky:

    142,40 g
  • Vláknina:

    8,70 g

Aktivita pro spálení:

511 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

152

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí na slanině

(13 hlasů)
2h a 30min
1092 kJ

Pečené srnčí maso s jablky

(7 hlasů)
1h a 25min
606 kJ

Jelení svíčková

(15 hlasů)
60min
614 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí plátky s omáčkou ze zeleného pepře

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba