Prostreno.cz

Salát s jehněčím masem

Velká mísa zeleniny s restovanou jehněčí kýtou.

27.10.2014 lanvin
40min

25min příprava

15min vaření

907 kJ / 216 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jehněčí maso nakrájejte na proužky.
  2. Smíchejte zbývající přísady, s výjimkou arašídového oleje.
  3. Do jedné třetiny této směsi vložte na nudličky nakrájené maso. Zakryjte a nechte marinovat 20 minut.
  4. Jehněčí maso zprudka opečte na arašídovém oleji 3 - 4 minuty z každé strany, opečené maso dejte do misky, přikryjte a nechte 5 minut odpočinout.
  5. Do velké mísy dejte nakrájenou oblíbenou zeleninu: okurka, paprika, malá cuketa, červená cibule aj., přidejte maso a zakápněte zbývající marinádou.

TIP:

K přípravě salátu můžete zaměnit jehněčí maso za hovězí svíčkovou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    111,02 g
  • Sacharidy:

    47,88 g
    • Cukry:

      17,99 g
  • Tuky:

    181,25 g
  • Vláknina:

    9,52 g

Aktivita pro spálení:

547 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

163

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí roláda na česneku

(8 hlasů)
2h a 55min
1258 kJ

Jehněčí se švestkami

(12 hlasů)
2h a 0min
1178 kJ

Jehněčí s dýňovým pyré

(7 hlasů)
1h a 15min
836 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát s jehněčím masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba