Prostreno.cz

Jehněčí kotletky s italským sýrem

Minutka z jehněčího masa, posypaná strouhaným sýrem.

03.11.2014 lanvin
55min

35min příprava

20min vaření

1285 kJ / 307 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce promíchejte nasekané lístky máty, 80 ml oleje, prolisovaný česnek, nastrouhanou kůru z důkladně omytého citrónu a citrónovou šťávu.
  2. Kotletky potřete marinádou, marinádu do kotletek vetřete a nechte marinovat minimálně 20 minut.
  3. Kotletky opečte v rozehřátém oleji, 8 - 9 minut z každé strany.
  4. Horké kotletky dejte na talíře, posypte nastrouhaným sýrem a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    489,26 g
  • Sacharidy:

    32,52 g
    • Cukry:

      3,70 g
  • Tuky:

    531,95 g
  • Vláknina:

    9,42 g

Aktivita pro spálení:

1724 kcal
215

minut jízdy na kole

164

minut běhu

514

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí maso se zelím

(9 hlasů)
1h a 30min
531 kJ

Jehněčí kýta se zeleninou

(9 hlasů)
2h a 35min
651 kJ

Jehněčí závitky

(9 hlasů)
1h a 30min
693 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar verrca
02.05.2016
Avatar hedvika
29.04.2016
Avatar heenna
12.04.2016
Avatar Anonym
06.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

čerstvá máta

70 kcal / 100g
B3 g
S14 g
T0 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky s italským sýrem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba