Prostreno.cz

Cejn s restovaným česnekem

Rybě nejvíc sluší klasické a jednoduché recepty.

06.11.2014 Mikeš
60min

20min příprava

40min vaření

957 kJ / 228 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný česnek nakrájejte na tenké plátky.
  2. Plátky slaniny nakrájejte na menší kousky.
  3. Na lžíci oleje orestujte lehce slaninu, přidejte plátky česneku a orestujte dozlatova, nakonec vmíchejte jablečný ocet a nechte projít varem.
  4. Na jiné pánvi, vhodné do trouby, rozehřejte máslo a na másle opečte osolené, opepřené kousky ryby.
  5. Pak dejte ryby péct na 15 - 20 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  6. Rybu podávejte posypanou slaninou s česnekem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    131,90 g
  • Sacharidy:

    18,72 g
    • Cukry:

      4,43 g
  • Tuky:

    115,60 g
  • Vláknina:

    2,10 g

Aktivita pro spálení:

386 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Makrelové karbanátky

(12 hlasů)
40min
513 kJ

Pečený pstruh s citronem

(9 hlasů)
1h a 10min
410 kJ

Sardinky pečené s rajčaty

(10 hlasů)
50min
657 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cejn s restovaným česnekem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba