Prostreno.cz

Ryba pod citrónovou peřinkou

Jemná chuť sladkovodní ryby výborně vynikne ve spojení s citróny.

10.11.2014 lentilka
40min

25min příprava

15min vaření

231 kJ / 55 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Citrony nakrájejte na tenké plátky, oloupanou okurku nakrájejte pomocí škrabky rovněž na tenké plátky.
  2. Rybí filé vložte do vývaru a nepřikryté duste na mírném ohni 15 minut.
  3. Rybu vyndejte z vývaru na talíř a podle chuti osolte a opepřete.
  4. Na rybu úhledně uložte plátky citrónu, ozdobte plátky okurky a polníčkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    93,54 g
  • Sacharidy:

    80,74 g
    • Cukry:

      11,50 g
  • Tuky:

    30,75 g
  • Vláknina:

    12,50 g

Aktivita pro spálení:

201 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
636 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
451 kJ

Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

(15 hlasů)
60min
616 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba pod citrónovou peřinkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba