Prostreno.cz

Dušené filé na zázvoru

Ryba připravená podle asijského receptu.

21.11.2014 Mikeš
40min

20min příprava

20min vaření

471 kJ / 112 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný zázvor nakrájejte na tenké nudličky, cibulky, nebo pórek nakrájejte diagonálně na plátky.
  2. V rendlíku smíchejte sójovou omáčku, olej a cukr, přiveďte k varu, přidejte miso, cibulku, nebo pórek a míchejte 5 minut.
  3. Do směsi vložte nakrájenou, jemně osolenou rybu, posypte ji česnekem, zázvorem a duste 15 minut, nebo až je ryba hotová. Záleží, jaký druh ryby použijete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    171,82 g
  • Sacharidy:

    92,36 g
    • Cukry:

      38,43 g
  • Tuky:

    61,74 g
  • Vláknina:

    14,19 g

Aktivita pro spálení:

398 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

118

minut uklízení





Podobné recepty

Salát s tuňákem

(10 hlasů)
30min
471 kJ

Filé pstruha na másle

(17 hlasů)
40min
614 kJ

Pstruh s citronovou omáčkou

(16 hlasů)
50min
990 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

sušený zázvor

335 kcal / 100g
B3 g
S71 g
T5 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené filé na zázvoru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba