Prostreno.cz

Losos s pomerančovou šťávou

Porce lososa marinované v pomerančové šťávě s citrónovou trávou.

19.02.2015 lanvin
45min

25min příprava

20min vaření

702 kJ / 167 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Promíchejte metličkou pomerančovou šťávu, olej, nasekanou citronovou trávu a nastrouhaný zázvor.
  2. Do marinády vložte porce lososa a marinujte 15 minut.
  3. Troubu předehřejte na 180 °C.
  4. Lososa vložte i s marinádou do zapékací misky, obložte plátky pomeranče a pečte v troubě 15 - 20 minut, podle velikosti porcí ryby.
  5. Ryby osolte, opepřete a podávejte s nejlépe rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,01 g
  • Sacharidy:

    127,10 g
    • Cukry:

      18,00 g
  • Tuky:

    117,35 g
  • Vláknina:

    29,00 g

Aktivita pro spálení:

167 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní pečená makrela

(24 hlasů)
60min
1057 kJ

Pečený pstruh se sušenými rajčaty

(18 hlasů)
40min
996 kJ

Ryba s citrónovým tymiánem

(13 hlasů)
1h a 10min
423 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Losos s pomerančovou šťávou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba