Prostreno.cz

Ryba v pikantní omáčce

Porce ryby v kokosové omáčce se zázvorem a chilli.

18.03.2015 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

325 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Odřízněte konce citrónové trávy a odstraňte tvrdé vnější listy. Citrónovou trávu nasekejte.
  2. Chilli papričku bez semínek nakrájejte najemno.
  3. Oloupaný zázvor nakrájejte na plátky.
  4. Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte. Vše nahrubo rozmixujte v kuchyňském robotu.
  5. Směs zeleniny dejte do kastrolu s rozehřátým olejem a 2 minuty restujte.
  6. Přidejte vývar, citrónovou šťávu, cukr a kokosové mléko. Vařte 10 minut.
  7. Do omáčky vložte osolené porce ryby a duste 10 - 15 minut
  8. Před podáváním posypte nasekanou petrželkou.
  9. Podávejte s kousky limetky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,56 g
  • Sacharidy:

    117,33 g
    • Cukry:

      30,06 g
  • Tuky:

    59,65 g
  • Vláknina:

    12,82 g

Aktivita pro spálení:

311 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení





Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem

(24 hlasů)
35min
866 kJ

Treska na tymiánu

(15 hlasů)
55min
280 kJ

Pečená štika se zeleninou

(15 hlasů)
1h a 25min
395 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba v pikantní omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba