Prostreno.cz

Ryba s pórkem a rýží

Rizoto s parmazánem a opečenou rybou.

09.04.2015 lentilka
1h a 15min

20min příprava

55min vaření

578 kJ / 138 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátý olej dejte nakrájený pórek a duste asi 5 minut.
  2. Přidejte rýži a míchejte 1 minutu.
  3. Pomalu vmíchejte 1 šálek ohřátého vývaru a směs míchejte, až se tekutina vstřebá, tento postup opakujte, až spotřebujete všechen vývar.
  4. Rýži duste doměkka, přibližně 20 minut, pokud potřebujete více tekutiny, použijte teplou vodu.
  5. Vmíchejte parmazán a dochuťte solí a pepřem, zakryjte a dejte stranou.
  6. Rozehřejte máslo, přidejte petrželku a citronovou kůru.
  7. Na másle opečte z obou stran osolené porce ryby.
  8. Hotové ryby pokapejte citrónovou šťávou.
  9. Ryby podávejte s rizotem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    171,96 g
  • Sacharidy:

    530,80 g
    • Cukry:

      17,36 g
  • Tuky:

    145,26 g
  • Vláknina:

    12,75 g

Aktivita pro spálení:

939 kcal
117

minut jízdy na kole

89

minut běhu

280

minut uklízení





Podobné recepty

Špagety s uzeným lososem

(23 hlasů)
35min
1283 kJ

Losos s mangem

(15 hlasů)
40min
716 kJ

Placičky s lososem

(18 hlasů)
55min
653 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s pórkem a rýží

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba