Prostreno.cz

Hovězí plátky s hořčičnou omáčkou

Plátky hovězího masa s omáčkou z vína a křenové hořčice.

27.04.2015 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

1055 kJ / 252 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa potřete olejem osolte je a opepřete.
  2. Na rozehřátém oleji maso zprudka opečte z každé strany 4 - 6 minut, podle velikosti porce.
  3. Maso dejte na talíř a přikryjte alobalem.
  4. Na stejnou pánev nalijte vývar, přiveďte k varu, vmíchejte hořčici, smetanu a vařte, až se tekutiny zredukují na polovinu.
  5. Maso podávejte přelité omáčkou.
  6. Pokud chcete mít omáčku opravdu hustou, zahustěte ji instantní jíškou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    113,00 g
  • Sacharidy:

    26,34 g
    • Cukry:

      6,30 g
  • Tuky:

    194,38 g
  • Vláknina:

    3,90 g

Aktivita pro spálení:

561 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí kari

(14 hlasů)
1h a 10min
869 kJ

Hovězí svíčková s česnekem

(19 hlasů)
4h a 35min
1433 kJ

Minutka z hovězí svíčkové

(13 hlasů)
50min
618 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky s hořčičnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba