Prostreno.cz

Rybí filé v alobalu

Filé halibuta pečené v alobalu s tymiánem.

03.06.2015 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

1021 kJ / 244 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Prolisovaný česnek promíchejte s olejem, lístky tymiánu, solí a pepřem.
  2. Vždy dva čtverce alobalu položte na sebe.
  3. Každou porci ryby položte na alobal a důkladně potřete připraveným olejem.
  4. Ryby zabalte a uložte je do pekáčku.
  5. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 - 25 minut.
  6. Ryby můžete taky grilovat.
  7. Podávejte s mísou zeleninového salátu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,96 g
  • Sacharidy:

    25,42 g
    • Cukry:

      0,86 g
  • Tuky:

    122,60 g
  • Vláknina:

    12,82 g

Aktivita pro spálení:

373 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
453 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
408 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
323 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba