Prostreno.cz

Ryba s chřestem a ostružinami

Lehký,  jednoduchý recept na přípravu ryby se zeleným chřestem, ostružinami a zeleným salátem.

15.06.2015 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

539 kJ / 128 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ingredience na zálivku promíchejte v misce. Dochuťte solí a pepřem.
  2. Očištěný chřest blanšírujte 3 - 4 minuty ve vařící osolené vodě, chřest sceďte.
  3. Ve velké pánvi na rozehřátém oleji s máslem opečte z obou stran osolené, opepřené porce ryby.
  4. Do misky dejte oprané, okapané listy salátů, zalijte zálivkou a promíchejte.
  5. Ryby podávejte s teplým chřestem, zeleným salátem, posypané pistáciemi, petrželkou a ostružinami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    92,36 g
  • Sacharidy:

    53,40 g
    • Cukry:

      20,39 g
  • Tuky:

    148,04 g
  • Vláknina:

    27,40 g

Aktivita pro spálení:

471 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

140

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
453 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
408 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
323 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vaječná frittata se slaninou

30min
(19 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s chřestem a ostružinami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba