Prostreno.cz

Treska na másle s tymiánem

Ryby jsou zdravé a neměly by chybět na našem stole, treska na másle s tymiánem je velmi jednoduchý a rychlý recept na přípravu ryby.

16.06.2015 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

722 kJ / 172 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté filety osušte papírovou utěrkou, osolte, opepřete a uložte do zapékací misky.
  2. Posypte lístky tymiánu a přelijte rozpuštěným máslem.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 - 35 minut, podle velikosti filé, upečené filé pokapejte citronovou šťávou.

TIP:

Ryby můžete připravit i na grilu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,52 g
  • Sacharidy:

    22,20 g
    • Cukry:

      2,52 g
  • Tuky:

    75,46 g
  • Vláknina:

    10,10 g

Aktivita pro spálení:

264 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

78

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
453 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
408 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
323 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na másle s tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba