Prostreno.cz

Candát s marinovanou okurkou

Candát zlehka opečený na másle, skvěle doplňuje marinovaná okurka.

22.06.2015 lanvin
1h a 10min

45min příprava

25min vaření

516 kJ / 123 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Okurku podélně překrojte, lžíci vyndejte semínka, okurku nakrájejte a dejte do misky.
  2. Nakrájenou okurku posypte solí, pepřem, lžičkou cukru, nasekaným koprem, zakápněte vinným octem a přidejte vodu. Dobře promíchejte a nechte v chladu 30 minut.
  3. Pak okurky dejte na pánev, přidejte lžíci másla a míchejte 2 - 3 minuty.
  4. Porce candáta osolte, okořeňte pepřem a zvolna opečte na másle s olejem.
  5. Rybu podávejte s okurkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,14 g
  • Sacharidy:

    17,21 g
    • Cukry:

      7,10 g
  • Tuky:

    79,36 g
  • Vláknina:

    1,80 g

Aktivita pro spálení:

329 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

98

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
453 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
408 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
323 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

filety z hejka

90,71 kcal / 100g
B17,2 g
S0 g
T2,5 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s marinovanou okurkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba