Prostreno.cz

Jablečná omáčka k masu

Omáčka je vhodná nejen k uzenému masu, ale i k pečenému a dušenému.

09.11.2015 lentilka
25min

10min příprava

15min vaření

1023 kJ / 244 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do rendlíku nalijte víno a smetanu, přiveďte k varu a vařte za stálého míchání 10 minut.
  2. Vmíchejte jíšku, sypký kuřecí vývar, med, šalvěj a vařte ještě 5 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,01 g
  • Sacharidy:

    94,55 g
    • Cukry:

      64,12 g
  • Tuky:

    204,48 g
  • Vláknina:

    0,80 g

Aktivita pro spálení:

539 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

160

minut uklízení





Podobné recepty

Dip se sezamovými semínky

(14 hlasů)
15min
293 kJ

Borůvková omáčka

(18 hlasů)
40min
834 kJ

Sýrová zálivka

(17 hlasů)
20min
847 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jablečná omáčka k masu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba