Prostreno.cz

Marinovaný candát

Candát má pevné bílé maso, vynikající chuť a minimum jemných kůstek.

09.03.2016 lentilka
3h a 35min

3h a 15min příprava

20min vaření

430 kJ / 102 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce candáta vložte do uzavíratelné misky.
  2. Suroviny na marinádu promíchejte a candáta v misce přelijte. Misku uzavřete a dejte na 3 hodiny do chladu.
  3. Očištěný chřest blanšírujte cca 4 minuty v osolené vodě s citronovou šťávou, pak chřest přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  4. Porce ryby osolte, opepřete a opečte na oleji s máslem.
  5. Rybu podávejte s chřestem a kouskem citronu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,48 g
  • Sacharidy:

    92,55 g
    • Cukry:

      20,08 g
  • Tuky:

    87,71 g
  • Vláknina:

    22,20 g

Aktivita pro spálení:

343 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Pečený mořský vlk

(14 hlasů)
55min
390 kJ

Treska se zeleným chřestem

(17 hlasů)
45min
255 kJ

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

(21 hlasů)
40min
846 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaný candát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba