Prostreno.cz

Kapr na medu

Rybí maso potřené marinádou z medu, hořčice, worcestrové omáčky a rozpuštěného másla.

23.03.2016 sun
45min

15min příprava

30min vaření

1052 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce kapra osolte a opepřete.
  2. Rozpuštěné máslo smíchejte s medem, hořčicí a worcestrovou omáčkou, porce kapra marinádou potřete.
  3. Kapra uložte do máslem vymazaného pekáče, přelijte zbytkem marinády, zakryjte alobalem a dejte péci do trouby vyhřáté na 180 °C.
  4. Po 20 minutách odstraňte alobal, kapra přelijte vypečenou šťávou, případně podlijte trochou horké vody a dopečte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    84,04 g
  • Sacharidy:

    22,43 g
    • Cukry:

      16,31 g
  • Tuky:

    121,09 g
  • Vláknina:

    2,90 g

Aktivita pro spálení:

374 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba pečená s pórkem

(13 hlasů)
50min
790 kJ

Pečený mořský vlk

(14 hlasů)
55min
390 kJ

Treska se zeleným chřestem

(17 hlasů)
45min
255 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr na medu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba