Prostreno.cz

Salát z červené řepy

V salátech z čerstvé řepy vynikne její nádherná barva, lehounce navinulá chuť – a především šťavnatost.

30.03.2016 Mikeš
60min

25min příprava

35min vaření

323 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Červenou řepu uvařte doměkka, uvařenou nechte vychladnout, oloupejte ji a nastrouhejte na hrubém struhadle.
  2. Jablka nakrájejte na proužky julienne.
  3. Řepu a jablka dejte do mísy, přidejte oblíbenou zálivku, promíchejte a hned podávejte.

TIP:

Červenou řepu můžete použít i syrovou, zálivku použijte bez majonézy, domácí, nebo koupenou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,50 g
  • Sacharidy:

    101,04 g
    • Cukry:

      66,00 g
  • Tuky:

    34,50 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

185 kcal
23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z čínského zelí

(19 hlasů)
20min
464 kJ

Pikantní zelný salát

(21 hlasů)
45min
400 kJ

Jarní salát

(14 hlasů)
40min
764 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z červené řepy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba