Prostreno.cz

Polévka z řapíkatého celeru

Smetanová polévka z řapíkatého celeru s koprem.

11.05.2016 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

327 kJ / 78 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět pokrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájený celer a míchejte 2 minuty.
  3. Zalijte vývarem, přidejte 2 snítky kopru.
  4. V malém množství vody (+ - 60 ml) rozmíchejte škrob a přidejte do polévky, vařte 15 minut.
  5. Polévku rozmixujte ponorným mixérem, přidejte smetanu a nechte projít varem.
  6. Podle chuti osolte a opepřete.
  7. Podávejte ozdobené snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,84 g
  • Sacharidy:

    90,43 g
    • Cukry:

      26,47 g
  • Tuky:

    76,86 g
  • Vláknina:

    3,40 g

Aktivita pro spálení:

242 kcal
30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z pečeného květáku

(16 hlasů)
1h a 20min
328 kJ

Polévka s pohankou

(17 hlasů)
45min
304 kJ

Polévka z rebarbory

(20 hlasů)
30min
521 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z řapíkatého celeru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba