Prostreno.cz

Rybí steaky se zeleninovou salsou

Grilovaná ryba se zeleninovou salsou.

13.05.2016 sun
40min

20min příprava

20min vaření

196 kJ / 46 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte nakrájenou papriku, nakrájenou salátovou okurku, pokrájené ředkvičky a rajčata.
  2. Zeleninu dejte do misky,pokapejte tabascem, sherry octem a jemně osolte.
  3. Na grilovací pánvi, nebo grilu rozehřátém na středně vysoké teplo grilujte rybí steaky přibližně 6 - 10 minut z každé strany, záleží na síle steaku.
  4. Hotovou rybu podle chuti osolte.
  5. Podávejte s připravenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,60 g
  • Sacharidy:

    32,95 g
    • Cukry:

      19,60 g
  • Tuky:

    10,83 g
  • Vláknina:

    9,10 g

Aktivita pro spálení:

180 kcal
22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

53

minut uklízení





Podobné recepty

Candát pečený s citronem

(21 hlasů)
50min
435 kJ

Grilovaný marinovaný losos

(12 hlasů)
50min
817 kJ

Treska s kapary

(13 hlasů)
45min
410 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

sherry sladké

136 kcal / 100g
B0,3 g
S15 g
T0 g

Salátová okurka

15 kcal / 100g
B0,82 g
S3 g
T0,18 g

ředkvičky

16 kcal / 100g
B1,1 g
S3 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí steaky se zeleninovou salsou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba