Prostreno.cz

Candát pečený s citronem

Citron, limetka a kopr dodají rybě tu správnou chuť.

14.04.2016 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

435 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pekáček vyložte pečícím papírem, nebo alobalem.
  2. Rybí porce osolte, opepřete a uložte do pekáčku.
  3. Citron a limetku důkladně omyjte a nakrájejte na plátky, plátky uložte mezi rybí filé.
  4. Přidejte kopr, tymián a vše pokapejte máslem.
  5. Ryby z části přikryjte pečícím papírem, nebo alobalem.
  6. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    204,98 g
  • Sacharidy:

    41,53 g
    • Cukry:

      5,54 g
  • Tuky:

    59,88 g
  • Vláknina:

    12,32 g

Aktivita pro spálení:

366 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

109

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba pošírovaná v bílém víně

(15 hlasů)
40min
327 kJ

Makrela na citronech

(16 hlasů)
55min
560 kJ

Kapr na medu

(19 hlasů)
45min
1052 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát pečený s citronem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba