Prostreno.cz

Karbanátky s omáčkou

Karbanátky z vepřového masa ve smetanové omáčce.

27.05.2016 sun
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

1075 kJ / 256 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. K mletému masu přidejte vejce, sůl, strouhanku, koření na steaky, hořčici a dobře promíchejte.
  2. Ze směsi vytvarujte 6 - 8 karbanátků a opečte je zvolna na oleji.
  3. Mezitím připravte omáčku. Do rendlíku nalijte smetanu, přidejte sypké ochucovadlo, sojovou omáčku, vodu a vařte na mírném ohni 15 minut.
  4. Karbanátky podávejte s omáčkou, posypané petrželkou.

TIP:

Pokud chcete hustější omáčku, přidejte do omáčky instantní jíšku.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,60 g
  • Sacharidy:

    94,49 g
    • Cukry:

      12,29 g
  • Tuky:

    312,05 g
  • Vláknina:

    12,55 g

Aktivita pro spálení:

953 kcal
119

minut jízdy na kole

90

minut běhu

284

minut uklízení





Podobné recepty

Kuličky z mletého masa

(15 hlasů)
60min
975 kJ

Zapečené mleté maso

(21 hlasů)
1h a 10min
450 kJ

Sekaná s červenou řepou

(12 hlasů)
1h a 10min
816 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky s omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba