Prostreno.cz

Losos s černým pepřem

Grilovaný losos s pepřem a dijonskou hořčicí.

03.06.2016 sun
35min

20min příprava

15min vaření

947 kJ / 226 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pepř nasypte na pánev a míchejte přibližně 1 minutu.
  2. V misce smíchejte pomerančovou šťávu i nastrouhanou kůru, ocet, nasekanou šalotku, hořčici a orestovaný černý pepř.
  3. Za stálého šlehání metličkou přidejte postupně 5 lžic oleje.
  4. Lososa potřete olejem a porce osolte.
  5. Grilujte na středně předehřátém grilu 3 - 4 minuty.
  6. Pak porce ryby otočte, potřete je připravenou marinádou, přikryjte a grilujte přibližně 4 - 5 minut podle velikosti porcí.

TIP:

Losos je dražší ryba, můžete použít i jinou rybu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,55 g
  • Sacharidy:

    70,25 g
    • Cukry:

      33,77 g
  • Tuky:

    145,75 g
  • Vláknina:

    22,45 g

Aktivita pro spálení:

482 kcal
60

minut jízdy na kole

45

minut běhu

143

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená ryba s bylinkami

(20 hlasů)
1h a 5min
817 kJ

Dušený candát

(10 hlasů)
35min
587 kJ

Ryby se zeleným pepřem

(9 hlasů)
45min
729 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Losos s černým pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba