Prostreno.cz

Bylinkové krůtí maso

Krůtí prsa pečená se směsí čerstvých bylinek.

20.06.2016 sun
1h a 45min

45min příprava

60min vaření

758 kJ / 181 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vývar nalijte do rendlíku, přidejte celý pepř, bobkový list, sůl, tymián, šalvěj, rozmarýn, oloupaný česnek a vše nechte projít varem. Nechte trochu vychladnout.
  2. Do uzavíratelného sáčku vložte maso, přidejte vývar, sáček uzavřete a jemně protřepejte.
  3. Maso v sáčku položte do pekáčku, přikryjte a nechte 30 minut marinovat.
  4. Pekáček s masem dejte do trouby předehřáté na 190 °C a pečte 40 minut.
  5. Sáček opatrně otevřete a maso dopečte doměkka-odkryté.
  6. Před podáváním maso nakrájejte na plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    282,05 g
  • Sacharidy:

    492,10 g
    • Cukry:

      1,07 g
  • Tuky:

    61,26 g
  • Vláknina:

    169,80 g

Aktivita pro spálení:

778 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí kousky s bazalkou

(25 hlasů)
55min
783 kJ

Kuřecí maso s brokolicí

(12 hlasů)
1h a 20min
755 kJ

Kuřecí prsa s červeným pestem

(13 hlasů)
1h a 20min
1268 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bylinkové krůtí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba