Prostreno.cz

Vepřové plátky s česnekovou pažitkou

Pečené vepřové plátky s česnekovou pažitkou a bobkovým listem.

23.06.2016 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

952 kJ / 227 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Nadrcený bobkový list, nasekanou pažitku, sůl, pepř, hořčici a olivový olej vymíchejte na „pastu „.
  3. Plátky masa uložte do pekáčku, nahoru na maso rozprostřete připravenou pastu, kolem masa nasypte nakrájenou cibuli, zalijte vínem, přikryjte a pečte přibližně hodinu, nebo až je maso zcela měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    211,60 g
  • Sacharidy:

    490,75 g
    • Cukry:

      7,06 g
  • Tuky:

    164,24 g
  • Vláknina:

    160,08 g

Aktivita pro spálení:

674 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

201

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety plněné mangoldem

(11 hlasů)
1h a 30min
1363 kJ

Pikantní vepřové nudličky

(13 hlasů)
1h a 5min
481 kJ

Vepřová panenka v anglické slanině

(19 hlasů)
50min
690 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

dijonská hořčice

174 kcal / 100g
B7 g
S6 g
T12 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

vepřové maso

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T14 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky s česnekovou pažitkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba