Prostreno.cz

Treska s kari smetanou

Treska pečená na másle podávána s kari omáčkou.

29.06.2016 Mikeš
60min

30min příprava

30min vaření

869 kJ / 207 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce tresky osolte, opepřete a obalte v bramborovém škrobu.
  2. Na 1 lžíci oleje a 3 lžících másla tresku opečte z obou stran.
  3. Porce ryby dejte na předehřátý talíř a dejte na teplé místo, třeba do mírně rozehřáté trouby.
  4. Pánev vytřete ubrouskem, na pánev dejte lžičku másla, smetanu, ve které rozmíchejte lžičku bramborového škrobu a vařte, až se smetana zredukuje na polovinu.
  5. Nakonec rozmíchejte ve smetaně kari koření.
  6. Podle chuti můžete jemně osolit.
  7. Tresku podávejte posypanou růžovým pepřem, přelitou kari omáčkou a ozdobenou snítkou řeřichy.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,66 g
  • Sacharidy:

    77,31 g
    • Cukry:

      7,65 g
  • Tuky:

    129,06 g
  • Vláknina:

    8,08 g

Aktivita pro spálení:

417 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

124

minut uklízení





Podobné recepty

Losos se zeleninou

(21 hlasů)
45min
447 kJ

Filé zapečené s mandlemi

(16 hlasů)
40min
530 kJ

Losos s dušenými houbami

(11 hlasů)
55min
737 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s kari smetanou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba